img

Online CRM Avantajları

Online CRM Avantajları

Müşteri ilişkilerinin kaliteli bir şekilde yönetilmesini sağlayan CRM çözümlerinin mobil olarak kullanılması, yöneticilere ve çalışanlara birçok avantaj sağlamaktadır. CRM mobil yazılımı sayesinde, istedikleri yerden telefon ve tabletleriyle kurumsal verilerine ulaşan çalışanlar, işlerini hızlı bir şekilde yapmaktadır. Yöneticiler de mobil CRM üzerinden müşteri, aktivite, teklif, satış, ihracat vb. iş süreçleriyle ilgili raporları almaktadır. 

Birçok müşteri bilgisinin kaydedildiği, ziyaret planlamalarının yapıldığı, tekliflerin verildiği ve satışların gerçekleştirildiği aktif iş süreçlerinin, mobil CRM uygulaması üzerinde yapılabilmesi için kullanıcı işlevselliği en önemli kriterdir. Kullanıcı açısından kullanım kolaylığı ile birlikte mobil arayüzün tasarım kalitesi de çok önemlidir. Dokunmatik ekranlara uygun olmayan tasarımlar, kullanıcıların verimli bir şekilde kullanmasına engel olmaktadır. Masaüstü versiyonla sağlıklı veri akışının olması da mobil CRM’de bulunması gereken önemli özelliklerdendir. Kısacası işlevsellik, kaliteli tasarım, veri senkronizasyonu mobil CRM uygulamasında mutlaka olması gereken özelliklerdir.

Rakiplerine karşı rekabet avantajını kazanmak isteyen firmalar artık Mobil CRM’in önemini fark ettikleri için, bu konuda bir arayış içine girmektedir. Satış çalışanlarının ihtiyaç duyduğu bütün verilere sahadayken de ulaşabiliyor olması ve işlerini hızlı bir şekilde bitirebilmesi, zaman maliyetini ortadan kaldırmakta ve çalışanların maksimum performansla çalışmasını sağlamaktadır. Satış yöneticilerinin koordinasyonu sorunsuz bir şekilde sağlayabilmesi mobil CRM ile mümkün olmaktadır; çünkü hem sahada hem de firma içinde olan kullanıcıların verimli bir şekilde çalışması ve tüm verilerin tek bir yerde yönetilip raporlanması yöneticilerin işini kolaylaştırmaktadır. 

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
İş Yönetimi Artık Değişiyor

‘Bir CRM programından daha fazlası’ sloganıyla yola çıktığımız CRM projemizde, yenilikleri takip ederek ürünümüzü geliştirmeye devam ediyoruz.

04.10.2023 17:35
img
Satış Sonrası Şikâyet ve Servis Sürecinde de Yanınızdayız

Satış sonrası hizmet süreci olan firmalarda, kaliteli bir servis yönetimi müşteri memnuniyetinin sağlanmasında en önemli kriterlerden biridir.

04.10.2023 15:40
img
Farklı Firma veya Farklı Şubelerinizi Tek Bir Programdan Yönetebilirsiniz

Tek bir firmada birçok departmanın iş akışının sağlıklı bir şekilde yönetilmesi zorken, birden çok firması ya da şubesi olan işletmelerde bu zorluk katlanarak artmaktadır.

16.11.2023 10:33
img

Hemen Teklif Al