img

CRM RedWhite Yazılımı ile Değişime Hazır mısınız?

CRM RedWhite Yazılımı ile Değişime Hazır mısınız?

Şirket performansını artırmak, büyüme hedefleri doğrultusunda iş hacmini büyütmek ve yeni pazarlara açılmak isteyen firmaların teknolojik yeniliklere açık olması gerekmektedir. Teknolojik yenilikler; firmada kilit noktada olan departmanların tek bir sistem üzerinden etkileşimini, süreç yönetimini ve veri analizini kolaylaştırmaktadır.

Teknolojinin kullanımıyla firmaların büyümesi doğru orantılıdır. Bir firma ne kadar çok teknolojik gelişmelerden faydalanırsa o kadar hızlı ve sağlam adımlarla büyür. Değişimi kabul ederek yazılım çözümlerini tercih etmek, firmanızı bir adım öne taşıyacak en önemli hamledir.

CRM RedWhite çözümümüzle ve verdiğimiz danışmanlık hizmetlerimizle firmaların işlerini istedikleri yerden, sistematik bir şekilde yönetebilmesini sağlamaktayız. İş süreçlerinizi otomasyona bağlayıp yönetebildiğiniz, ekstra bir çaba sarf etmeden raporlar alabildiğiniz CRM programımızla firmanız da bir adım önde olsun.

CRM programımızın sade ve şık tasarımlı arayüzü ile kullanıcılarınızın kolay bir şekilde adapte olmasını sağlayabilir ve CRM yazılımı kullanma avantajlarını yaşamaya hemen başlayabilirsiniz. CRM RedWhite programımızda kullanıcılarınızın hangi işlemleri yapacağını belirlemeniz yeterli olacaktır. CRM programımızla kullanıcı bazlı iş takibi yapabilir ve raporlar alabilirsiniz.

CRM programımızla müşterinizle ilk iletişiminizin nasıl olduğunu kaydedebilir ve raporlar alabilirsiniz. Fuar ziyaretinde mi görüştünüz, yaptığınız reklam çalışmasından mı dönüş yaptı ya da müşterileriniz mi tavsiye etti gibi verilerle detaylı raporlar alabilirsiniz. Örneğin; fuarlara katıldığınız zaman ajandalara not almak yerine, CRM programına verilerinizi kaydedebilir ve hızlı bir şekilde tekliflerinizi oluşturup müşterinize mail olarak iletebilirsiniz. Böylece müşteriyle hızlı iletişim noktasında farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Fuar sonunda kaç müşteriyle etkileştiğinizi, kaç tane olumlu görüşme yaptığınızı ve kaç teklif verdiğinizi raporlar bölümünde görüntüleyebilirsiniz. CRM RedWhite programımız ile fuarlarınızın ne kadar verimli geçtiğini analiz edebilirsiniz.

Çözüm sağladığımız müşterilerimizle uzun yıllar iş birlikteliğimiz devam etmektedir. Yeni alt yapılar, yeni modüller ve özellikler geliştirerek müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz. Yazılım çözümlerinin tamamı yaşayan sistemlerdir; sürekli geliştirilmesi, teknolojik değişikliklere uygun olarak yenilenmesi gerekmektedir. Müşterilerimize farklı neler sunabiliriz, hangi modüller ve özellikler faydalı olur düşüncesiyle çalışan CRM RedWhite ar-ge ekibi, firmaların ihtiyaçlarını ön görerek farklı ve öncü projelerin altına imza atmaktadır.

Satış potansiyellerinin artması müşterilerinizle sağlıklı bir iletişim kurmanıza ve bu iletişimi satış sonrası da devam ettirmenize bağlıdır. Çünkü satış sürecindeki iletişiminiz ve satış sonrası hizmet kalitenizle müşterilerinizle memnun edebilirsiniz. Memnun müşterileriniz de diğer firmalara ürün ve hizmetlerinizi tavsiye edeceği için, satış potansiyelleriniz artacaktır. CRM RedWhite ile teklif kayıp nedenlerinizi raporlama avantajını yaşarsınız. Böylece satış sürecinin daha verimli geçmesi ve satışla sonuçlanması için gerekli önemleri alabilirsiniz.

Ayrıca ihracat süreci hem firmalar hem de ülkeler için büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle sağlıklı bir şekilde yönetilmesi gerekmektedir. CRM RedWhite programımızla ihracat sürecinizi yönetip raporlama konusunda destek oluyoruz. CRM programımızla ihracat sürecinde kullanmak olduğunuz proforma, konşimento, çeki, gümrükleme gibi formlarınızı hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Hangi ülkelere daha çok çözüm sağladığınızı raporlayabilir ve çözüm sağladığınız müşterilerinizde sürecin ne aşamada olduğunu takip edebilirsiniz.

Yöneticilerin ve çalışanların istediği yerden işini yönetme ve raporlama özgürlüğünü yaşaması için web tabanlı CRM programımızla çözüm sağlamaya hazırız. Farklı sektörlere çözüm sağlamanın kazandırdığı deneyim ve uzmanlıkla modüller geliştirmekteyiz. CRM programımız sahada geliştirilen bir çözüm olduğu için firmaların detaylarda ihtiyaç duyacağı özellikler bulunmaktadır. CRM RedWhite bu noktada farkını ortaya koyarak firmalar tarafından tercih sebebi olmaktadır.

Firmanızın iş süreçlerine özel hale gelebilen esnek yapıda, kullanıcı dostu ara yüze sahip, sürekli geliştirilen, farklı modül ve özellikleriyle ihtiyaçlarınıza cevap verebilen bir CRM programı arıyorsanız doğru adrestesiniz.

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
CRM RedWhite Demo Çalışması

CRM RedWhite olarak amacımız; bir CRM’den daha fazlasını müşterilerimize sunmaktır. Bilgi için Demo videomuzu izleyebilirsiniz.

04.10.2023 13:58
img
CRM RedWhite ile İş Hayatını Kolaylaştırma Serüveni

Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM), bir organizasyonun müşterileriyle etkileşimini yönetmek için kullanılan bir stratejidir.

12.12.2023 18:13
img
Servis Yönetimi ile Sürecinizi Nasıl Takip Edebilirsiniz?

Servis yönetimi modülü, kaliteli yönetilen bir satış sürecinin ardından servis yönetiminin de doğru bir şekilde yapılmasına katkıda bulunmaktadır.

12.10.2023 11:39
img

Hemen Teklif Al