img

Excelde Bulunan Verilerinizi CRM RedWhite İçine Import Edebilirsiniz

Excelde Bulunan Verilerinizi CRM RedWhite İçine Import Edebilirsiniz

CRM programlarına geçiş sürecinde firmaları en çok düşündüren konulardan biri, eski verilerin programa kaydedilmesidir. Tek tek veri girişi yapmak hem kullanıcıların çok fazla zamanını almakta hem de CRM sistemini aktif bir şekilde kullanmayı geciktirmektedir.

Müşterilerimize bu süreçte destek olmak adına CRM RedWhite programımıza excelden import özelliğini sunuyoruz. Böylece veri aktarma kısıtlaması olmadan, yıllardır kayıt altına aldığınız müşteri datanızı kolay ve hızlı bir şekilde programa aktarabilirsiniz. Potansiyel ve cari müşteri bilgilerinizin dışında kontak bilgilerini, ürün ve hizmet bilgilerinizi de hızlı bir şekilde sisteme aktararak CRM RedWhite programımızı kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. CRM RedWhite içinde stok yönetimi yapmak isteyen firmalar için toplu stok girişlerini de excelden yapma avantajını sunmaktayız.

Müşterilerimizden gelen geribildirimleri ve talepleri göz önünde bulundurarak programımızı geliştirmeye ve müşterilerimizin kritik ihtiyaçlarına çözüm sağlamaya devam ediyoruz. Teklif ya da satış aşamasında excelden ürün import etme özelliğini de programımıza ekleyerek müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmaktayız. Böylece teklifteki ürün kalemi fazla olan firmalar, tek tek yeni ürün eklemek ya da ürünleri seçmek yerine, tek seferde ürün kalemlerinin tamamını aktararak hızlı bir şekilde teklif hazırlayabilecekler.

CRM’e excelden import dışında export özelliği de müşterilerimizin kullanımına sunulmaktadır. CRM RedWhite programımıza kaydettiğiniz verileri ve raporları da excel, pdf, word formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Eski verilerinizin aktarımını dert etmeyin. Veri kaybı yaşamadan CRM RedWhite programımıza aktardığınız müşterilerinizle yaptığınız görüşmeleri kaydetmeye, tekliflerinizi oluşturup müşterilerinizle hemen paylaşmaya hazır mısınız? Müşterilerimize özel sunduğumuz yıllık kiralama ve lisans satınalma fiyat alternatiflerimizden birini tercih ettikten sonra, CRM RedWhite programımızı hızlı bir şekilde kullanımınıza hazır hale getirebiliriz.

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
CRM RedWhite Demo Çalışması

CRM RedWhite olarak amacımız; bir CRM’den daha fazlasını müşterilerimize sunmaktır. Bilgi için Demo videomuzu izleyebilirsiniz.

04.10.2023 13:58
img
Satış Ekibi ve Yöneticiler için CRM Raporlamaları Nasıl Olmalıdır?

Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM), günümüz iş dünyasında işletmelerin en önemli odak noktalarından biri haline gelmiştir.

12.12.2023 18:14
img
Sevkiyat ve Stok Yönetimi Modülleri ile Sürecinizi Doğru Yönetin

Ürünlerinizin stoka giriş sürecinden sevkiyat aşamasına kadar olan operasyonel süreci yönetmeniz için, düzenli bir iş akışının ve doğru bir veri yönetiminin olması gerekir.

16.10.2023 11:57
img

Hemen Teklif Al