img

Farklı Firma veya Farklı Şubelerinizi Tek Bir Programdan Yönetebilirsiniz

Farklı Firma veya Farklı Şubelerinizi Tek Bir Programdan Yönetebilirsiniz

Tek bir firmada birçok departmanın iş akışının sağlıklı bir şekilde yönetilmesi zorken, birden çok firması ya da şubesi olan işletmelerde bu zorluk katlanarak artmaktadır. Bu şekilde çalışan işletmelerde yöneticilerin, tek bir program üzerinden bütün detaylara hâkim olmaları ve raporları anlık olarak görebilmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde yönetimsel sorunların olduğu firmalarda zaman, para, emek ve prestij kaybı yaşanmaktadır. Bu nedenle farklı firma ve şubeleri olan firmalar için yazılım programı, olmazsa olmaz bir yatırım kalemidir.

Her bir işletmede satış, ihracat, servis, satınalma, sevkiyat gibi birçok departman olduğu için, ortak bir veri akışının olması tüm süreçlerin yönetilmesini kolaylaştırmaktadır. Müşteriyle ilk etkileşimden satışa kadarki süreçte alınan bütün aksiyonlar kayıt altına alındığı zaman, sonrasındaki ihracat, servis, satınalma ve sevkiyat süreçleri için hazır veriler oluşturmaktadır.

Yapılan satışlarla ilgili kalemlerin ve detayların otomatik olarak ilgili departmanın veri havuzuna düşmesi ve bu veriler doğrultusunda işlerini hızlı bir şekilde yapabilmeleri, firmaların maksimum performansla çalışmalarını sağlamaktadır. Çünkü iş akışını bir yazılım desteğiyle doğru konumlandırmış olan firmalar, veri kayıplarını ve hatalardan kaynaklı sorunları minimize ederek işlerine odaklanırlar.

Bütün bu süreçlerin takibi ve raporlanması için her bir firmanıza ya da şubenize ayrı ayrı program almak hem maliyetli hem de yönetim açısından zor olacaktır.

Tek bir programla istediğiniz yerden şubeler arası geçiş yaparak verilen teklifleri, yapılan satışları, verilen servis hizmetlerini, yapılan satınalmaları, sevk edilen ürünleri vb. tüm verileri görmek, anlık olarak güncellenen raporlara kolayca ulaşmak ister misiniz?

CRM RedWhite ile çok büyük yatırımlar yapmanıza gerek kalmadan, bir firmanıza aldığınız ya da kiraladığınız tek bir lisansla birçok firmanızı ya da şubenizi yönetip raporlar alabilirsiniz. Böylece hem tasarruf etmiş hem de yönetim zorluğundan kurtulmuş olursunuz.  Farklı firma ve şubelerde bağımsız bir şekilde süreçleri yapılandırabileceğiniz gibi; ortak kullanıcılar, ortak ürünler, ortak dokümanlar gibi ayarlarla zahmetsiz bir şekilde yeni firma ve şubelerinizi programa dâhil edebilirsiniz.

CRM RedWhite programımız web tabanlı olduğu için, firma ya da şubelerinizin hangi ülkede ya da şehirde olduğunun bir önemi yoktur. Çalışanlarınız istedikleri yerden bilgisayar, tablet ya da telefonlarıyla programa bağlanarak işlemlerini yapabilirler. Dijitalleşme yolunda çok önemli adımların atıldığı bir dönemdeyiz; çağın gereklerine göre firma hedeflerinize yön vermeniz firmanızın geleceği açısından büyük önem taşır. Firmalarınızı yönetirken teknolojinin sağladığı kolaylıklardan, avantajlardan faydalanmanız için, sektörel deneyimlerimizi ar-ge gücümüzle birleştirerek yeni özellikler ve yeni modülleri kullanımınıza sunmaktayız. Firma ve şubelerinizdeki ihtiyaçları analiz edip en uygun modüllerle firmanıza çözüm sağlamak için yanınızdayız.

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
Servis Yönetimi ile Sürecinizi Nasıl Takip Edebilirsiniz?

Servis yönetimi modülü, kaliteli yönetilen bir satış sürecinin ardından servis yönetiminin de doğru bir şekilde yapılmasına katkıda bulunmaktadır.

12.10.2023 11:39
img
CRM Programı Öğrenmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Yazılım denince akla karmaşık ve zor öğrenilen programlar geliyor ve firmalar konuya ön yargıyla yaklaşıyorlar.

04.10.2023 16:21
img
Satış Ekibinizin Motivasyonunu Artırın

Müşteri ilişkilerini doğru bir şekilde yönetmek, rakipleri ekarte ederek satış yapmak çok zor ve zahmetli bir süreçtir.

04.10.2023 16:58
img

Hemen Teklif Al