img

İş Yönetimi Artık Değişiyor

İş Yönetimi Artık Değişiyor

Bir CRM programından daha fazlası’ sloganıyla yola çıktığımız CRM projemizde, değişen ihtiyaçları ve yenilikleri de takip ederek ürünümüzü geliştirmeye devam ediyoruz. Müşteri, aktivite, teklif ve satış süreçlerinin yönetimi konusundaki uzmanlığımızla ticari program entegrasyonu tecrübemizi birleştirerek, bu zamana kadar muhasebe departmanlarının da satış sonrası iş yükünü hafifletecek çalışmalar gerçekleştirdik.

Yıllardır kazandığımız tecrübeler, birikimler ve müşterilerimizin talepleri doğrultusunda e-fatura, e-arşiv, e-mutabakat, ön muhasebe ve ödeme takipleri ile ilgili çalışmalarımızı tamamlayarak siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz. Satış öncesi bütün süreçler CRM programımızda yönetildiği için, bir sonraki aşama olan fatura düzenleme ve ödeme takiplerinin de programımız üzerinden kolay bir şekilde yapılabilmesini sağlıyoruz. Böylece müşterilerimizin tek bir program üzerinden daha çok süreci yönetebilmesini ve zaman kaybını ortadan kaldırmasını arzu ediyoruz.

Ülkemizde e-faturanın zorunlu olmaya başladığı bu günlerde siz de sağlıklı bir iş yönetimine ve dijital iş platformuna geçiş yapmaya hazır mısınız? Faturaların dijital ortama taşınarak firmalara büyük bir kolaylık sağlanmasını destekliyor ve bu geçiş sürecinde müşterilerimize yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek istiyoruz.

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
Farklı Firma veya Farklı Şubelerinizi Tek Bir Programdan Yönetebilirsiniz

Tek bir firmada birçok departmanın iş akışının sağlıklı bir şekilde yönetilmesi zorken, birden çok firması ya da şubesi olan işletmelerde bu zorluk katlanarak artmaktadır.

16.11.2023 10:33
img
Firmanız için En İyi CRM Uygulamasını Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Firmaların isimleri, hikâyeleri benzersiz olduğu gibi iş süreçleri, çalışma şekli de kendine özeldir.

04.10.2023 16:38
img
Teklif Nedir ve Firmalar İçin Neden Önemlidir?

Teklif, iş dünyasında yaygın olarak kullanılan ve bir ürünün veya hizmetin maliyetini, şartlarını, özelliklerini ve diğer önemli ayrıntılarını belirten bir resmi öneri veya fiyat teklifidir.

08.11.2023 00:04
img

Hemen Teklif Al