img

Yeşil Bir Gelecek İçin Müşterilerimiz Adına Fidan Bağışı Yapıyoruz

Yeşil Bir Gelecek İçin Müşterilerimiz Adına Fidan Bağışı Yapıyoruz

CRM RedWhite ailesi olarak ülkemizi, doğayı çok seviyoruz. Ormanlarımıza sahip çıkmanın, yeni ağaçlandırma çalışmalarının hem bugünümüz hem de geleceğimiz için ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız.

Yerli yazılım konusunda öncü projelerin altına imza atarak ülkemizi tüm dünyada temsil etme hedefiyle çıktığımız bu yolda, ülkemizin geleceği için biz de varız demek istedik.

Bizden sonraki nesillere yeşil bir gelecek bırakmak için bizimle çalışmayı tercih eden müşterilerimiz adına Tema Vakfı’na fidan bağışı yapıyoruz.

Toplumsal farkındalığın artmasına katkıda bulunmak ve geleceğe dokunmak için sosyal sorumluluk projemize müşterilerimizi de dâhil etmek istedik. Çünkü biz kocaman bir aileyiz.

Verilecek en kalıcı ve en özel hediyenin sizin adınıza dikilmiş bir fidan olduğunu düşündük. Hem iş ortaklığımızı kutlamak hem de iyiliğin bulaşıcı olduğuna inandığımız için bir adım atmak istedik.

Yemyeşil bir dünyada huzurlu, sağlıklı, mutlu bir şekilde yaşamak dileğiyle..

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
Dijital Dönüşümde CRM Programının Önemi

Firmaların satış potansiyelinin artması ve müşteri memnuniyetinin devamlılığının sağlanması, CRM programlarının kullanımı ile mümkündür.

04.10.2023 17:08
img
Farklı Firma veya Farklı Şubelerinizi Tek Bir Programdan Yönetebilirsiniz

Tek bir firmada birçok departmanın iş akışının sağlıklı bir şekilde yönetilmesi zorken, birden çok firması ya da şubesi olan işletmelerde bu zorluk katlanarak artmaktadır.

16.11.2023 10:33
img
İhracat Nedir ve İşinizi Büyütmede İhracatın Faydaları Nelerdir?

İhracat, bir ülkenin mal ve hizmetlerini, sınırları dışında bulunan diğer ülkelere satmasına denir.

15.11.2023 23:43
img

Hemen Teklif Al